Huset er et af de steder, hvor vi opholder os meget i løbet af vores liv. Det kan derfor også være givet rigtig godt ud, hvis vi gør det til præcis den oase, som vi ønsker. Og netop her er der mange muligheder. Det gælder både, når det kommer til indretningen indendørs. Her kan vi sætte vores eget præg og udtryk gennem møbler, billeder eller andet. Og det er netop også noget af det, som gør det så interessant at indrette.

Man kan opleve en forskel i hjemmet, bare ud fra hvordan man indretter sig. Man kan åbne op for et rum og gøre det mere indbydende at opholde sig der. Det er især noget man kan gøre ud fra, hvordan møblerne er placeret. Skærmes der for det lysindfald, som naturligt er i et rum, eller gives der plads til lyset. Det er alt sammen noget, som man kan påvirke gennem sin indretning. 

Tænk over malingen der bruges

Her er maling desuden også noget, som flere og flere begynder at bruge dekorativt. Selvom man ikke skulle tro det, så kan mørke farve i et mindre rum, rent faktisk være med til at give rummet dybde – og dermed en illusion af, at rummet er større end det er. Der er således også mange muligheder gennem indretningen og de forskellige valg, man tager. 

Skab små oaser i haven

Helt samme mulighed har man også, hvis man har en have. Uanset hvor stor haven er, så kan man give en illusion af, at den er større end den er, alt efter, hvordan man anlægger forskellige bede. Især gennem bede har man mulighed for at skabe små oaser, som giver forskellige hyggelige miljøer til haven. Og det er naturligvis også noget, man kan nyde fra sit hus. 

Hvis du kunne trænge til lidt inspiration, så kan du læs mere om alt til hus & have her.