Online lån er en mulighed for dig som ønsker en finansiel saltvands indsprøjtning til en ellers sund økonomi. Dette kan være i forbindelse med en større økonomisk udskrivning, som du måske ikke kan klare lige her og nu, men som du gerne vil have mulighed for at betale af i rater. Det kan for eksempel være i forbindelse med renovering af bolig.

Lån penge online til istandsættelse af din bolig

I mange tilfælde er en istandsættelse eller en renovering ikke blot et kosmetisk anliggende. Får du sat dit hus eller din lejlighed flot i stand – eventuelt moderniseret badeværelset eller udskiftet køkkenet – kan det faktisk tælle som en investering. En ejerbolig bliver typisk en del mere værd hvis badeværelset er lækkert og lever op til moderne standarder. Og potentielle købere vil finde et moderne og smukt køkken en del mere appellerende end et gammelt og slidt et af slagsen.

Derfor kan det faktisk ofte godt betle sig at låne penge til istandsættelse. Det vil i hvert fald lønne sig i sidste ende. Står du ikke i en situation hvor du kan finansiere renoveringen ved hjælp af eksempelvis omlægning af et eksisterende bolig lån kan du med fordel låne penge til formålet online. Du behøver ikke at være nervøs for at et online lån vil sende dig direkte ud i økonomisk ruin. Så længe du kan passe dine månedlige afdrag på lånet vil det aldrig komme til at koste dig mere end hvad du fra starten gik med til.

Hos Ikano Bank kan du ved hjælp af en online låne beregner få et overblik over de samlede omkostninger i forbindelse med dit online lån. Dette betyder at du får mulighed for at tilpasse de månedlige afdrag så de kan indgå i dit husholdnings budget uden problemer.

Du kan låne op til 300.000 kroner online hos Ikano Bank – læs mere, og ansøg om lån, på hjemmesiden https://ikanobank.dk/laan/istandsaettelsen 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *