Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Denne artikel er henvendt til private, almindelige mennesker, hvori vi tager udgangspunkt i nogle metoder til at transportere en banankage fra for eksempel det sted, den er bagt, til der, hvor den skal spises med omhu for, at den er næsten lige så saftigt og frisk, som da den blev lavet.

Der vil blive foreslået elementer, som det forventes, de fleste hjem ligger inde med eller hurtigt kan få fat i. En alternativ løsning vil nok ikke være den, som de fleste mennesker ligger inde med, men så kan den let erhverves.

Er man et cateringfirma eller andre, der lever af at lave og sælge kager til leverance, så ved man nok præcist, hvordan man foretager transporten godt og har noget udstyr til at udføre det arbejde bedst muligt, som almindelige mennesker ikke har.

Man skal i hvert fald ikke transportere den i ens bare hænder uden nogen form for beskyttelse. Selv hvis man bare skal over til naboen med den, kan man tabe den, en fugl eller en kat kan få øje på den og hapse den eller noget helt tredje.

Som minimum skal man sætte den på en tallerken og pakke den ind i staniol, så den både holder lidt på varmen og smagen, hvis den er lige blevet lavet.
Er man ikke så sikker i sin gang, kan man med fordel lægge kagen ned i et fad, man for eksempel bruger til lasagne, så den ikke ryger udover siden, hvis man ikke går helt lige.

Det handler desuden meget om at time, hvornår kagen skal serveres kontra, hvornår man laver den. Man skal helst ikke lave den for lang tid før, da den så uundgåeligt vil miste en del af sin smag.

Derfor kan en løsning være at købe et decideret kagefad af en beholder, som er skabt til netop det formål at transportere en kage, mens man kan se den, så man ved, hvordan tilstanden er med den.

Sådan en kan købes mange steder.