Kan det nogle gange være svært alene eller sammen med andre at vedholde den gode stimulering på specielt kvindens kønsorganer, når man er godt tændt, så kan et vibrator æg være vejen frem.

Godt nok kan begge køn benytte sig af dette udstyr, men specielt kvinden vil nyde godt af det, da man lettere kan finde ind til de skønne områder på ens intime sfære, hvor man så kan holde kadencen kørende længe.

Det er jo ingen hemmelighed, at nogle mænd kan have let ved at opnå en orgasme og næsten skal holde sig i skindet for ikke at komme for tidligt, da det kan udmatte dem og frarøve dem lysten til at fortsætte.

Men med kvinder kan der nogle gange være tale om en stor opgaver, der både handler om omgivelser, lyde, lugter, tanker – og ikke mindst vedvarende stimulering.

Ofte er det jo sjovest at lade andre om at gøre dette, så man kan henslænge sig i et drømmende scenarie, hvor man bare nyder nuet imens.

Den anden part kan så tænke, at der skal ske noget forandring med legen med dette vibrator-æg, men ofte handler det faktisk om, at man skal gentage det, man laver, rigtig mange gange og længe, før det giver den ønskede gevinst.

Dette kan bestemt forandre sig, men som udgangspunkt og hovedregel, så kan det komme til at tage lidt tid.

Og der er tit ingen anden hemmelighed end bare at blive ved og ved og ved og…

Men man er jo blot et menneske, så man bliver udmattet og helt udkørt, så man ikke kan mere, og det er en skam, hvis man er lige ved at være der og må give op, fordi man får krampe i kroppen.

Her kan sådan en lille ting som et vibrator-æg gå ind og gøre den store forskel, så man kan slappe af selv imens og nyde det.