Er du også helt solgt i den nordiske, minimalistiske boligstil, der buldrer ind over os i de her år? Så vil du helt klart også blive vild med lamperne fra Secto – hvis du da ikke allerede har stiftet bekendtskab med dem. Lamperne fra Secto er i den grad med til at fuldende den nordiske stil i hjemmet. De er anderledes, unikke og særdeles flot håndværk, der vil sætte prikket over i’et hjemme hos dig.

Finsk design, der er unik i din indretning
Secto er et finsk lampemærke fra 1995, hvor alle lamperne er håndlavet af birketræ og valnød af finske møbelsnedkere. Der er stort fokus på kvalitet og detaljer, hvilket man bestemt ikke er i tvivl om, når man står med en Secto lampe i hånden. Selvom lamperne for nogen kan være en dyr affære at få sig, så vil du få en lampe, ingen andre har. Selvom lamperne kommer i forskellige designs, så er hver lampe jo lavet hver for sig – og det gør det lidt mere specielt og alle pengene værd.

Secto lamperne er enkle i deres design, men på samme tid er de også iøjefaldende og lyser rummet op på en helt særlig måde.

Ingen lamper som Secto
Det gennemgående tema for hele Sectos lampesortiment er materialevalget. Alle lamperne er kreeret ud fra træ, der giver varme til rummet og en følelse af at invitere naturen indenfor .

Se bare Octo serien. Lampen er enkel med sin runde form, og den giver et behageligt lys, der bliver spredt mellem trælamellerne. Der er ikke noget at sige til, at det er en af de populære lamper fra Secto. Også serien Aspiro er utrolig unik i sit design, der er udgjort af en spiral, som spreder lyset på en sjov måde.

Der er ingen tvivl om, at skal det være unikt, anderledes og nordisk, så skal det være Secto.