Nogle beklædningsgenstande går oftere i stykker end andre, og nogle bliver man næsten nødt til at skifte ud alt for jævnligt, så man skal anføre det som en udgiftspost i sig selv.

Hvor mange gange har du måske ikke som kvinde oplevet, at du skulle have nogle strømpebukser på, og så trådte du lidt forkert ned i dem, eller du bemærker, de er begyndt at løbe lidt i dem.

Så kan de faktisk ikke bruges til noget længere, for selv derhjemme ser det sløset ud – og hvem gider også have strømpebukser på derhjemme, når man ikke skal gøre noget ud af sig selv der, medmindre der kommer gæster?

Desuden er det også blevet moderne for nogle kvinder ikke at barbere ben, men det hjælper jo ikke så meget på det med at få strømpebukser på, for selv de mindste hindringer kan gøre store skader.

Så derfor kan man ikke bruge de her strømpebukser til noget, om det så er til gæster derhjemme, eller når man skal på arbejde – men der kan jo være en undtagelse.

Og det gælder både, hvis du skal til en bestemt udklædningsfest, eller hvis du bare gerne vil gøre lidt ud af den attitude eller stil, du har lagt for dagen, om den så er forbigående eller flygtig.

Du har måske en indre punker, som du gerne vil have frem, eller du skal netop til en fest, hvor den slags er temaet.

Her spiller stilen på strømpebukserne en del ind for kvinderne, og det kan vi forklare dig lidt om, hvordan du gør her.

Du skal helst bruge sorte strømpebukser, og så må de gerne være løbet lidt, og selv hvis de ikke er det, kan du tvinge dem til det.

Hele huller gør heller intet, faktisk er det nogle gange sejest med så store huller som muligt!

Sæt så gerne en sikkerhedsnål, klistermærker og andet på dem, og så er du klar – men smid dem ikke til vask sådan.