Spar penge og skån miljøet

Ja, det kan jo næsten ikke lyde som en bedre kombination. Og det findes der nok heller ikke. En masse virksomheder aner ikke, hvad en korrekt affaldssortering kan gøre for deres virksomhed både på den ene eller den anden måde. Og ved oftest slet ikke hvad industri renovation i det hele taget er. 

Men at spare penge og skåne miljøet, er faktisk nogle af hovedfaktorerne, hvis dit firma vælger og benytte sig af industri renovation.

… og hvordan så lige det?

Ved at sortere din virksomheds affald ordentligt, vil miljøet få det bedre, og I vil samtidig slippe for at betale gebyrer for hver gang, I sorterer forkert. 

Heldigvis kan du få affaldscontainere i lige præcis de størrelser, du har brug for. Du kan få mini, midi eller maxicontainere alt efter behov, og ved det meste industri renovation, sørger udbyderen også for skræddersy din løsninger så vidt som muligt. 

Mange forskellige typer affald 

Hvis du tænker over det, er der nemlig rigtig mange forskellige typer affald. Der er både pap, plastik, madaffald, jern/metal, brænbart og mange, mange flere. Lige præcis derfor er det vigtigt, at de ikke alle sammen ender det samme sted, da det kan resultere i bøder men også et urent miljø. 

Sidstnævnte har stået på mange virksomheders agenda de seneste par år, og er nærmest oppe i tiden, det med at kunne kalde sig “grøn.” Det er dog vigtigt, at man ikke bare kalder sig grøn for sjov, man at man rent faktisk også har de grønne værdier iboende i sig.

Her ville et godt sted og starte være ved at begynde at affaldssortere. Hvis din virksomhed prøver at virke grøn på andre punkter, vil det automatisk kunne skade dens ry, hvis den ikke engang affaldssorterer – det er næsten bare kutyme, hvis du spørger nogle.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *