Skal du have malet din lejlighed, dit hus eller din forretning i Valby, så kan du med fordel vælge en maler, der holder til i lokalområdet. Læs her, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger.

Med en professionel maler er du sikret et flot resultat, der holder i mange år. Du slipper for helligdage og gardiner, og du slipper for at skulle male om igen og igen, fordi du ikke har helt styr på teknikken.

Men hvordan vælger du dette rette malerfirma til at hjælpe dig? Vi har talt med Malerkanonen (https://malerkanonen.dk/maler-valby/), der er et par gode tips til, hvad du skal kigge efter, når du skal hyre en maler.

Undersøg pris og kvalitet

Når du skal finde det bedste tilbud på malerarbejde, er det vigtigt, at du ved nøjagtigt, hvad der skal laves. Du kan ikke sammenligne tilbud, hvis den første maler har fået én ting at vide, mens den næste får nogle andre informationer. Start derfor med at definere rammerne for dit projekt; er det vægge eller lofter der skal males? Hvad med træværket? Skal der sættes filt op eller spartles vægge? Hvor mange rum og kvadratmeter, er der tale om?

Når rammerne er på plads, kan du indhente tilbud, og her kan du med fordel få tre forskellige. Dem kan du sammenligne indbyrdes, så du sikrer dig, at du vælger det bedste af dem. Du skal naturligvis kigge på prisen, for der er ingen grund til at betale mere end nødvendigt. Men du bør også kigge på kvaliteten af de materialer, der anvendes – lever de op til dine krav?

Sidst men ikke mindst er det en god idé at undersøge, hvad tidligere kunder siger om malerfirmaet, inden du takker endelig ja til tilbuddet. Selvom de digitale vurderinger ikke er hundrede procent retvisende, så er det alligevel et godt udgangspunkt.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *