Der skal ikke agiteres for at nævne andre hjemmesider, hvor man godt kan købe biler også, da disse måske ligger lidt mere til højrebenet, når man vil søge efter biler.

For det er da klart, at vi i Danmark har nogle online-sider, som vi tænker mere på med det samme, når vi skal ind på, hvor vi vil finde frem til vores næste bil; og om du kender navnene på de hjemmesider eller ej, så er det nok dem, der dukker op på de fleste søgemaskiner som danske resultater, når du skal søge efter at købe eller sælge brugte biler.

Men vi tror, det blot er et spørgsmål om tid, før dette ændrer sig, så du får DBA Biler frem – som er den afdeling hos DBA, som vi i gamle dage kendte som Den blå avis, hvilket den også den dag i dag bliver kaldt i folkemunde – som hovedresultatet, når du skal søge efter biler.

For DBA, man forkorter den velkendte salgs- og købshjemmeside til, der hovedsageligt foregår mellem private, men hvor firmaer også kan være med og blandt andet have annoncer på, er begyndt at binde stort indpas på markedet, når det kommer til at forhandle brugte biler.

Hvis du allerede benytter dig af den hjemmeside nu, så vil du formentlig opdage, at der allerede findes mange forskellige forslag til biler af nyere og ældre kategori, hvor udvalget sagtens kan måle sig med mange af de mere velkendte hjemmesider, der nogenlunde fra starten har fokuseret på at sælge biler.

Du kan praktisk talt finde alle de typer af biler, du søger efter her, hvor vi både mener mærke og typer, og ellers kan du jo lægge en annonce op, hvor du efterlyser sådan en bil og se, om det giver pote med sig.

Personbil, firmabil, reservebil, forældrekøb, det hele skal nok findes på DBA Biler – ellers kommer det snart.