Når trangen melder sig til et vel tilberedt og smukt anrettet måltid – måske endda bestående af flere retter og serveret af professionelle tjenere – melder sig, kan det godt være lidt op ad bakke hvis man er bosat uden for de større byer. Der kan nemlig sagtens være langt mellem snapsene i udkants områderne, når det handler om lækre gourmet restauranter, hvor en lækker menu er til at betale sig fra.

Men til alt held er der, såfremt du er bosat i Fredericia eller i Tønder, ikke længere end til den nærmeste filial af restaurant konceptet Restaurant ROS. Restaurant ROS har nemlig til hus i begge disse sønderjyske byer – og du kan roligt glæde dig til en restaurant oplevelse ud over det sædvanlige, når du booker bord hos Restaurant ROS.

Hvorfor skal jeg vælge Restaurant ROS?

Måske er du lidt skeptisk over for idéen om gourmet mad, og er bange for at det betyder alt for mange penge for alt for små portioner. Og vil det overhovedet falde i familiens smag? Men du kan godt lægge din skepsis på hylden. Restaurant ROS er nemlig, med restauratørernes egne ord, ”gourmet mad i øjenhøjde”.

Dette betyder, at du kan kigge langt efter frølår, foie gras og andre mere eller mindre eksotiske udskejelser. Samtlige måltider hos Restaurant ROS er nemlig tilberedt af friske danske – fortrinsvis lokale – råvarer i nøje afstemte smags kombinationer. Du kan for eksempel finde såvel kulmule, unghane og kalve filet på menu kortet, lige som du kan mæske dig i nye kartofler, ristet boghvede og sommerkål.

Når du bestiller enten en tre eller en fem retters vin menu hos Restaurant ROS, serveres den med udsøgte vine, som passer perfekt til hver enkelt ret. Du kan læse mere om Restaurant ROS, og booke bord i enten Fredericia eller Tønder, på restaurantros.dk