Går du i tanker om at anskaffe en ny bil – og vil du ikke bare slå dig til tåls med hvad som helst? Så er du sikkert på jagt efter en bil i det man kalder luksus klassen. Medlemmerne af denne klasse tæller prominente navne som Audi, Mercedes, BMW, Porsche, Maserati, Bentley, Lamborghini og mange andre spændende og rappe biler i høj kvalitet.

Med de høje afgifter, som pålægges nye biler i Danmark i forbindelse med salg, er det dog temmelig urealistisk at forestille sig at du, såfremt du er en gennemsnitlig dansk lønmodtager, vil kunne finansiere køb af en sådan bil uden at skulle optage et stort og dyrt bil lån. Men hvorfor også købe, når du kan lease?

Gør bildrømmen til virkelighed med flexleasing

Det er nemlig med leasning modellen flexleasing muligt at lease en lækker luksus bil på aldeles favorable vilkår. I 2008 blev reglerne i registrerings afgift loven nemlig ændret således at leasing firmaerne fik mulighed for kun at betale den forholdsmæssige registrerings afgift for bilens leasing periode.

Dette gør det muligt for leasing firmaerne at lease bilerne ud til privat personer som så ikke behøver at betale hele registrerings afgiften på én gang. Denne vil blive fordelt ud i rater over hele bilens anvendelses periode. Dette betyder at du ikke vil have en nær så høj engangs udgift i forbindelse med indledning af leasing perioden. Og så vil du nemmere kunne komme i gang med din tilværelse som indehaver af en flot luksusbil.

Hvem tilbyder flexleasing i Danmark?

Leder du efter et pålideligt og troværdigt leasing selskab som tilbyde flexleasing af luksusbiler kan du med fordel kontakte SpecialCars. Hos SpecialCars kan du flexlease luksus biler af mærker så som Audi, Maserati, Porsche, Land Rover, MINI og Volvo.

Se det store udvalg af flotte biler på specialcars.dk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *