advokat

Få den bedste hjælp til din virksomhed hos lokal advokat

Få den bedste hjælp til din virksomhed hos lokal advokat

Hvis din virksomhed er beliggende i Århus er det en god idé at finde en advokat i dette område. På den måde kan du og din advokat hurtigt få sat et møde i stand skulle der blive behov for et sådant. Og der er ingen grund til at flyve på tværs af landet efter juridisk bistand når et af landets bedste advokat huse faktisk har base i Århus.

Hvor får jeg hjælp til erhvervsret i Århus?

Holst, Advokater er et advokatpartner selskab hvis ydelser primært henvender sig til det danske og internationale erhvervs liv.

Holst, Advokater er med sine cirka halvtreds tilknyttede jurister det man kalder et full service bureau. Det betyder at Holst, Advokater besidder kompetencer som dækker alle juridiske emner som har relevans for erhvervs livet. De dygtige advokater, advokat fuldmægtige og jura studerende hos Holst, Advokater supplerer hinanden perfekt med hver deres ekspertiser og speciale områder, og kan således hjælpe dig med alle tænkelige erhvervsretlige anliggender.

Når du vælger Holst, Advokater som din erhvervs advokat i Århus får du tildelt et team af jurister hvis kompetencer matcher dine og din virksomheds behov. Du får samtidig garanti for en utroligt høj faglig kvalitet i det udførte arbejde og at alle etisk standarder overholdes. Hos Holst, Advokater er du som klient i centrum, og hovedvægten ligger på opfyldelsen af dine ønsker. Du vil derfor opleve at dit advokat team lægger sig ekstra i selen uanset opgavens størrelse og karakter.

Holst, Advokater hjælper med alt inden for erhvervsret, arbejdsret og ansættelses ret samt fast ejendom og entreprise, forsikring og erstatning, GDPR og persondata, konkurrence ret og immateriel ret samt juridisk udredning i forbindelse med rekonstruktion og insolvens. Og der ud over kan du få hjælp til konkrete retssager og voldgiftssager samt mediering i forbindelse hermed.

Du kan få mere information på https://www.holst-law.com/