Skønhedsklinik i København, Inviocare

Få de mest populære skønhedsbehandlinger på skønhedsklinik i København

Få de mest populære skønhedsbehandlinger på skønhedsklinik i København

Er du på udkig efter en genvej til en slankere profil, hårløse skinneben eller et mere markeret ansigt? Så kan du med fordel besøge den københavnske skønhedsklinik Inviocare.

Hvad kan Inviocare hjælpe mig med?

Inviocare tilbyder et bredt spektrum af behandlinger som kan hjælpe dig med at rette mindre skønheds fejl på din krop eller i dit ansigt. Uanset om du ønsker at slippe af med uønsket hårvækst på varig basis, eller om du gerne vil prøve en læbe forskønnelse med ikke permanente fillers, kan Inviocare hjælpe.

Hos Inviocare finder du udelukkende veluddannet og erfarent personale i form af kosmetiske sygeplejersker og læger som sørger for at samtlige behandlinger udføres på forsvarlig vis. Der anvendes kun godkendte produkter og state of the art apparatur. Og i forbindelse med behandlinger med eksempelvis filler, Botox eller laser kræves forudgående konsultation, som anvist af Sundhedsstyrelsen.

Permanent reduktion af fedtdepoter med fedtfrysning hos Inviocare

Blandt de meget populære skønheds behandlinger hos Inviocare finder du fedtfrysning. Fedtfrysning er en ikke invasiv procedure som ved hjælp af kulde slår fedtceller ihjel, og dermed fjerner fedt depoter permanent.

Du kan med fedtfrysning opnå en reduktion af dine uønskede og overflødige fedt depoter på tyve procent. Fedtfrysning kan anvendes på inder og yderlår. Hofter, flanker, mave, underarme og hage. Og du vil i løbet af ganske få måneder kunne se det færdige resultat af din fedtfrysning som fedtcellerne på naturlig vis udskilles fra kroppen.

Botox- og fillerbehandlinger hos Inviocare

Hos Inviocare kan du også få de populære behandlinger med Botox eller filler som kan give dit ansigt et løft og skabe et friskere og mere ungdommeligt udseende. I forbindelse med med denne type behandling kræves en forudgående konsultation ifølge Sundhedsstyrelsen. Denne kan du booke på Inviocares hjemmeside https://inviocare.com/ hvor du også kan få yderligere information.