Der er rigtig mange fordele ved at have en båd – især hvis du er den rejselystne type. Har du dertil en familie med børn, kan alle få tilfredsstillet deres behov for en ferie med både spænding og afslapning. Med en båd kan du opleve det danske sommerland på en måde, som er de færreste forundt, nemlig fra søsiden. Ungerne elsker eventyret i forbindelse med sejladsen, og hele familien kan nyde godt af den friske salte havluft og den kølende vind på de lange, solrige sommerdage. Og om aftenen kan hele banden falde i søvn til lyden af bølgeskvulp mod skroget.

Læg trygt til hos MJ Værft Augustenborg

Også selv om I måske ikke skal på togt en enkelt sæson, kan I stadig nyde godt af båden. Den kan nemlig anvendes som en slags sommerhus eller kolonihavehus, hvor I kan opholde jer sommeren over. Hvis der i havnen er adgang til vaskerum, bad og toilet, og bådpladsen tilbyder alle fornødenheder så som rindende vand og elektricitet, kan en bådferie sagtens være stationær oplevelse. Og hvis havnen som ekstra bonus har lokation i et naturskønt og idyllisk område, er det helt ideelt at tilbringe sommerferien med båden liggende for kaj.

Hos MJ Værft Augustenborg finder du alt oven for stående – og mere til. MJ Værft Augustenborg er blandt Danmarks bedste bådeværfter. Med sin skønne beliggenhed i bunden af Als Fjord kan MJ Værft Augustenborg både tilbyde naturlig beskyttelse af havnen og utroligt smukke områder til gå eller cykel ture.

Som lejer i MJ Værft Augustenborgs havn har du mulighed for at benytte dig af de til havnen hørende værksteds faciliteter. De dygtige medarbejdere hos MJ Værft Augustenborg står parat til at hjælpe dig med såvel søsætning og landsætning af din båd som med diverse vedligeholdelse samt småreparationer.

Du kan læse mere om MJ Værft Augustenborg på http://www.mj-vaerft.dk/da/forside.html