Det er jo in at genbruge, og det er da også godt for miljøet, at man genbruger så meget, som man kan, uden det rammer en hel på helbredet, eller man gør tingene værre og farligere, end hvis man anskaffede sig noget fra nyt.

Nogle gange kan det dog blive besværligt og lettere grimt at kigge på, hvis man er ude i partout at ville genbruge, end at man bare vælger at købe nyt.

Vi skal nemlig i dette eksempel se på, om det bedre kan svare sig at bruge gamle terrassebrædder, eller det er bedst at købe fra nyt.

Lad os starte med det at genbruge, hvad der er af fordele og ulemper her.

Det smarte er som det første nok, at det er billigt at anskaffe sig, og hvis de ligefrem ligger hos en selv eller naboen, så skal man ikke så langt for at hente dem.

Gamle VS nye terrassebrædder

Dog kan man så risikere, at nogle er dem er blevet rådne, er alt for våde, så der er gået insekter i dem, hvorfor man alligevel er nødt til at supplere med nye planker eller forsætte jagten på terrassebrædder, hvorfor det så kan ende med at blive et længere projekt.

Man ender jo så også med, at brædderne ikke passer, og man ikke kan tilpasse dem derefter, hvorfor det ender med at blive et grimt resultat.

Så kan det selvfølgelig blive lidt dyrere, hvis man skal købe terrassebrædderne fra nye af, men så kan man være heldig, at der følger garanti med – men de er i hvert fald helt nye og ser flotte ud!

Her kan man så også vælge, hvilken type man vil have, og det er lettere at tilpasse dem, da man bare kan købe nogle flere, hvis der mangler brædder.

Så vores tilgang er, at det bedst kan svare sig at købe dem nye.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *