Ønsker du at bevare din hud smuk, spændstig og ungdommelig hele livet igennem? Så bør du anlægge en fornuftig hudpleje rutine.

Beskyt din hud i det daglige

Uanset din hudtype og din teints beskaffenhed bør du beskytte din hud mod sollys og andre miljømæssige påvirkninger – hver dag. Ellers risikerer du at huden med tiden bliver indtørreet og samtidig udvikler pigment forandringer. Hvis du således vil undgå at din hud ældes før tid bør du vælge en dagcreme med UV filter.

Du skal selvfølgelig vælge en creme som matcher din huds behov. Og har du tendens til uensartet teint kan du med fordel vælge en såkaldt BB creme, som fugter og nærer, og som samtidig har indbygget pigment for en mere jævn hudtone.

Vælg den rette afrensnings metode

Mange mennesker sjusker med den daglige afrensning af huden. Det er langt fra tilstrækkeligt at vaske huden med hårshampoo mens du alligevel tager brusebad.

Vand og sæbe udtørrer huden og kommer samtidig ikke i dybden på en måde der frigør skidt og snavs fra porer og hårsække. Du bør hver eneste morgen rense huden i dit ansigt med en mild rense creme, gerne fulgt op af en skin tonic eller en toner, som genskaber hudens fugt balance. Derpå skal du påføre plejende serum, som giver fugt og næring i dybden – og så din beskyttende dagcreme, som beskrevet oven for.

Om aftenen skal du gentage rutinen for at rense huden for partikler fra luft forurening og lignende så den er klar til den nærende og beroligende natcreme. Og en gang om ugen kan du benytte peeling og eksfoliering med enten skrubbe creme eller salicyl syre, gerne efterfulgt af en plejende ansigtsmaske.

Hvis du leder efter en online shop i hvilken du kan købe billige hudpleje produkter i høj kvalitet kan du med fordel klikke forbi sephora.dk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *